Shaggy

Shaggy kappers is een kapsalon gelegen in t winkelcentrum Giesen-bautsch. De salon is in de afgelopen jaren twee keer verhuisd, vanaf de grote weg Heerlerbaan naar t winkelcentrum in t jaar 2010, en in september 2016 zijn we in dit winkelcentrum verhuisd naar ons huidige adres, voor ons als team is het fijn om nu deel uit te maken van meerdere winkeliers en er zo qua gevoel meer collega’s bij te hebben!

We werken met t merk L’ANZA wat door de healing technologie zorgt dat de innerlijke structuur van het haar zich aanmerkelijk versterkt,zowel de verzorgings en stylingsproducten en de gehele healing color assortiment staat tot onze beschikking.

 


Cursus en scholing

We volgen erg interessante cursussen en scholingen, waaronder onze leverancier L’ANZA mooie shows en en workshops verzorgd, maar ook internationaal zoeken we graag inspiratie, zo zijn we al op beurzen in Milaan,¬†Parijs en Salon International in London bezoeken we wel vaker, ook hebben we een aantal keer New York bezocht waar we o.a. de ‘New York fashion week’ hebben mogen bekijken.

Ons enthousiaste team is dan ook vaak bezig met nieuwe inspiratie, trends en technieken!