Natascha

“Al 16 jaar werk ik met heel veel plezier en passie in deze leuke trendy salon! Ik zie mijn werk als hobby omdat het gewoon een heel erg creatief beroep is en omdat je mensen altijd mooi en blij maakt! Inspiratie haal ik uit heel veel dingen, dat kunnen nationaal of internationale shows zijn, maar ook kapperstijdschriften en zelfs op straat! Ik werk op dinsdag, woensdagmorgen, vrijdag en zaterdag.”

Sabrina

“Ik werk al twaalf jaar bij dit bedrijf. Begonnen na de middelbare school als leerling en omdat het zo goed klikte na mijn opleiding aangenomen als allround kapster Ik vind het kappersvak erg leuk omdat het zo creatief is en omdat je altijd met mensen werkt. Ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen om uit te proberen. Inspiratie haal ik uit vakvideo’s en nationaal en internationale shows of cursussen! Ik werk op woensdag, vrijdag en zaterdag.”

Jane

“Ik werk al 9 jaar bij Shaggy en ik vind het erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen en om met mensen te werken. Inspiratie haal ik uit social media, cursussen en shows, maar ook uit vakvideo’s. Ik werk op woensdag van 9 tot 9, donderdag, vrijdag en zaterdag!”